Projecten
Contact
Over ons
Blog

FileWekker app

FileWekker app

Voor Taskforce Ontspits ontwikkelde Medianique voor zowel iPhone als Android de succesvolle FileWekker app. De FileWekker app stond na lancering direct enige tijd in de top 10 van de Apple App store.

Naast de technische ontwikkeling van beide apps ontwierp Medianique ook alle graphics inclusief app icon.

‘Ontspitsen’ met FileWekker app

Deze gratis mobiele applicatie geeft filerijders automatisch een signaal wanneer zijn of haar route filevrij is. Met de app wil de Taskforce autoforenzen die in staat zijn om flexibel te werken, aanzetten om files te mijden en zo bij te dragen aan de bereikbaarheid van de regio Amsterdam.De app wordt geïntroduceerd in de regio Amsterdam, maar kan in heel Nederland worden gebruikt.

“Deze persoonlijke tool stelt onze medewerkers in staat om heel eenvoudig files te mijden en hun tijd zo effectief mogelijk te gebruiken.”

Alexandra Philippi - directeur Human Resources ABN AMRO

Bedrijfsleven

Een aantal grote Amsterdamse bedrijfsleven gaat actief aan de slag met de FileWekker. ABN AMRO, Dura Vermeer, HP, KPMG, TNT (hoofdkantoor), UPC, Vodafone en VUmc bieden de FileWekker aan bij in totaal ruim 25.000 werknemers.

In de media

De FileWekker heeft, zowel in digitale als gedrukte vorm, brede aandacht genoten in de pers. U heeft met de FileWekker kennis kunnen maken via: