Bel 020 7860630 -
info@medianique.nl

Wie zijn wij?

Medianique is een ontwerp studio gespecialiseerd in het ontwerp en de technische ontwikkeling van apps. Wij maken apps voor iOS én Android en ontwikkelen hoogwaardige web-based mobile backend services. Dit loopt uiteen van eenvoudige CMS en eCommerce platforms tot volledige mobiele maatwerk oplossingen van frontend tot backend. Van eerste schets tot publicatie in de app stores.

De perfecte mix van design en techniek

Kijk voor meer informatie op LinkedIn:

frank-anna

Frank, Anna & Mathijs

Het Team

Het team van Medianique bestaat uit Anna van Schelven, Frank Eijking en Mathijs Baaij.

Anna is als interaction (UX) en grafisch ontwerper de spil in het web. Anna heeft ruime ervaring in het visualiseren van ideeën naar concrete producten, zoals klikmodellen of kant en klare websites.

Frank (TU Delft) heeft als industrieel ontwerper ruime ervaring met user experience design, als wel de technische know-how ontwerpen tot goede (software) producten te ontwikkelen. Daarnaast is Frank ruim 10 jaar werkzaam geweest binnen grote IT projecten voor klanten als de Belastingdienst, Bayer, Essent, KLM, Philips en UPC.

Mathijs (HKU) heeft als frontend developer jarenlange ervaring op het gebied interactieve applicaties. Mathijs heeft bij Lost Boys en Radar Graphics voor o.a. Philips, Volkswagen, De Postcode Loterij, Nickolodeon, de KRO en de AVRO gewerkt.