Projecten
Contact
Over ons
Blog

AladinFM iDisplays

AldinFM iDisplay @ BayerPharma

In opdracht van Datapas ontwikkelde Medianique voor de European Space Agency en Bayer Healthcare een narrowcasting systeem welke middels een REST API communiceert met een centrale AlafinFM instantie.

Multiple formfactors

AldinFM iDisplay @ European Space Agency

Bij de opzet van het iDisplay systeem is er rekening mee gehouden dat informatie zowel op zeer grote schermen (bijv. in de centrale hal van een congres), als wel op kleine schermen (bijv. digitale naambordjes per kantoor) getoond moet worden. Een responsive HTML5 ontwerp bleek hier al snel een goede oplossing voor te zijn.

iDisplay modi

iDisplays zijn interactieve informatie schermen welke centraal vanuit een Aladin installatie bestuurd kunnen worden. Zo kunnen notifciaties (bijv. rode ticker bar) direct aan iedereen getoond worden. Of kunnen in geval van calamiteiten direct alle schermen de kortste weg naar een nooduitgang tonen.

Aladin iDisplay ESA Modus Emergency
Aladin iDisplay ESA Modus Notification

Flexibele layout

Naast een multi language applicatie code, zijn de iDisplays ook volledig aan te passen aan de huisstijl van de klant. De logica is volledig gescheiden van de representatie. Op deze manier heeft Medianique in zeer korte tijd zowel voor Bayer als ESA een ontwerp en implementatie gedaan van de iDisplays.

Aladin iDisplay Bayer Modus Booking Info
Aladin iDisplay ESA Modus Slide