Bel 020 7860630 -
info@medianique.nl

Verhuizing naar AREA071

area071_keukenMet veel plezier en enthousiasme hebben wij onze intrek genomen in AREA071. Na met Medianique een aantal maanden geleden van Amsterdam naar Leiden te zijn verhuisd, zijn wij zeer gelukkig het unieke concept van AREA071 te hebben leren kennen.

Naast fantastisch uitgeruste werkplekken biedt AREA071 zeer veel gezelligheid en diverse mogelijkheden tot samenwerken met de op locatie gevestigde mede ondernemers.

Het concept

AREA071 biedt naast huisvesting meer. Veel meer! Een dynamische werkomgeving. Een omvangrijk netwerk. Expertise en advies, continue aanwezig. Ruimte. Héél veel ruimte en licht. Het delen van ervaring met andere huurders. Workshops en presentaties. Inkoopvoordeel. Interessante partners. Representatieve huisvesting met ruime parkeergelegenheid. Trainings- en congresruimtes.

AREA071 Extra’s

area071_keukenNaast de werkplekken genieten wij van een uitgebreid aanbod aan AREA071 extra’s. Zo is er een centrale gezamenlijke receptie, supersnel glasvezelinternet, print- en kopieerfaciliteiten, kantoorartikelen en zijn er zelfs AREA071 leenauto’s, de schoonmaak is geregeld, presentatie middelen en comsumpties zijn allemaal aanwezig. De koelkast is altijd gevuld en de lunch wordt voor ons verzorgd.

Een belangrijk voordeel van het concept is de constante interactie tussen de diverse mede- huurder en ondernemers. Gezamenlijke sessies en presentaties zijn dan ook een goed gebruik,net als het samen werken in de kantine. Bijna alles is mogelijk!