Projecten
Contact
Over ons
Blog
4 maart 2015

In Ondernemend NL op RTL7

Aanstaande zondag 8 maart zijn wij om 10.00 uur te zien in het programma Ondernemend Nederland op RTL 7. Wij zijn gevraagd een korte toelichting te geven over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van apps.

Medianique in RTL7 Ondernemend Nederland maart 2015

In een paar minuten tijd krijgt u informatie over de ontwikkelingen in de branche en onze visie op de toekomst. Daarnaast gaan wij specifiek in op het gebruik van apps binnen de bedrijfs omgeving. Naast de voordelen voor de mobiele zakelijke app gebruiker, leggen we uit hoe, bij een goede implementatie, ook vooral de onderneming hierbij gebaat is.

Anna vertelt in het programma onder andere dat het steeds vaker niet meer gaat om 'de app voor de heb', maar om de app met de juiste toegevoegde waarde, die een duidelijke meerwaarde voor je bedrijf of primaire proces kan verzorgen zonder grote investeringen voor nieuwe hardware of scholing van mensen.

"Het gaat niet meer om 'de app voor de heb', maar om de app met de juiste toegevoegde waarde"

Het programma Ondernemend Nederland richt zich op de ondernemers van Nederland. Ondernemend Nederland zit vol informatie die het ondernemen in Nederland gemakkelijk en interessant maakt. Voor het item zijn bij ons op kantoor in Leiderdorp opnamen gemaakt.

De uitzending begint om 10.00 uur. Voor degenen die aanstaande zondag niet in de gelegenheid zijn om te kijken, wordt de uitzending op zaterdag 14 maart herhaald. Deze uitzending begint om 13.00 uur.

Inmiddels ook te zien op YouTube

Terugkijken?


Frank Eijking
Door Frank Eijking Software Engineer