Projecten
Contact
Over ons
Blog
18 november 2014

Medianique op AppSpecialisten.nl

App Specialisten

Met gepaste trots presenteren wij onze vermelding op App Specialisten. Na een prettig, interessant en gezellig gesprek afgelopen vrijdag met David van der Loo van AppSpecialisten, staan wij sinds vandaag op appspecialisten.nl.

We zien uit naar een even zo gezellige en vruchtbare toekomstige samenwerking met AppSpecialisten.nl!

Over onze samenwerking met AppSpecialisten

Aangezien vooral het ontwerp en de techniek van apps altijd onze volle aandacht hebben, hebben wij niet altijd evenveel tijd aandacht te besteden aan een volledig app- of automatiserings-advies op maat, het volledige project management of bijvoorbeeld het doen van een gedegen doelgroepenonderzoek. AppSpecialisten.nl ondersteunt ons een totaaloplossing aan onze klanten te bieden door bijvoorbeeld het doen van een gebruiksonderzoek of het verzorgen van het totale project management van testen tot markt introductie en promotie.

Kwaliteit boven alles

Elke klant wil een op maat gemaakte app van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs en die ook nog eens in een korte tijd wordt opgeleverd. Door de samenwerking met AppSpecialisten zijn wij hier nu nog beter toe in staat.

Geïntereseerd in een gedegen ontwikkeling van een app of nieuwe dienst, kijkt u dan zeker eens naar de diensten van AppSpecialisten.nl


Anna van Schelven
Door Anna van Schelven UX/Visual Designer