Projecten
Contact
Over ons
Blog
Sky Radio app

Download hier de Sky Radio app:

"Sky Radio. The Feelgood Station!"

Technique Medianique

Na de technische doorontwikkeling van de streaming en on-demand radio services op het 3.x platform van de SkyRadio app, heeft Medianique de user interface voor de 2014 SkyRadio app volledig herschreven. Dit om ook in de toekomst alle Sky Radio marketing en promotionele acties in de app onder te kunnen brengen. Daarnaast hebben we uiteraard ook nog een aantal technische optimalisaties gemaakt om een nog betere luisterervaring te kunnen bieden.

iOS én Android

De SkyRadio app is met behoud van een zo hoog mogelijke performance voor zowel Android als iOS o.b.v een gedeelde codebase geschreven. Hierdoor hoefde het merendeel van de business logica slechts eenmaal geschreven te worden en zijn de apps voor beide platforms geschikt via één messaging laag te communiceren via de SkyRadio webservices voor audio -en informatiediensten.

Een nieuw design

In samenwerking met SkyRadio Interactive & Design heeft Medianique naast de technische realisatie mede de user interface ontworpen, alsook de uitwerking van alle pictogrammen in de app verzorgd.

Personaliseer je eigen radiostation

Met de nieuwe radioplayers geeft Sky Radio als eerste radiostation ter wereld je de mogelijkheid om een eigen versie te maken van je favoriete radiostations. Alle stations hebben nu een ‘Personaliseer dit station’-knop. Waardeer de tracks die je leuk vindt, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. Sky Radio leert zo jouw muzieksmaak kennen. De rest gaat vanzelf. De slimme players passen de playlist helemaal op jouw smaak aan en houden daarbij zelfs rekening met het tijdstip van de dag, de actualiteit én je locatie.

Wat is er nieuw aan de Sky Radio app?

Naast het personaliseren van je favoriete radiostations heb je via de app ook toegang tot vele extra features. Zo houden we je op de hoogte van alle file- en flitsinformatie, brengt de app het laatste nieuws en geeft de Sky app aan waar je goedkoop in de buurt kunt tanken. En wil je de ochtend lekker van start gaan? Met de nieuwe app kun je direct je wekker op je favoriete Sky Radio station instellen, zodat je voortaan met de beste hits wakker wordt.