Projecten
Contact
Over ons
Blog
Logo Match

Deze app biedt sets van logo's om een klassiek memory spelletje mee te spelen. Maar is het is iets moeilijker dan je denkt...

De sets worden per spelniveau geselecteerd: Beginner; geen overeenkomstige kenmerken, Intermediate; alle logo's in de set delen ten minste één kenmerk, Advanced; alle logo's delen twee of meer overeenkomstige kenmerken.

De gegevens voor de logo-matching zijn afkomstig van goodlogo.com. Op deze website worden logo's uitgelicht en geclassificeerd op basis van de kleuren en elementen die in een logo voorkomen.

Logo Match app op iPhone 5

Hoe kom je aan 3 miljoen app-downloads? Het geheim van de Logo Quiz app. (appspecialisten.nl)

Logo Quiz app op iPhone 5
Logo Quiz

Je weet waarschijnlijk wel hoe het logo van Coca-Cola of Nike eruit ziet, maar ken je ook het logo van Swisscom, Minolta of Reuters?

Deze app toont je een speelveld van zestien, mogelijk enigszins aangepaste, logo's. Om je logo kennis te testen, word je gevraagd bij elk mark het juiste logo aan te klikken. Logo Quiz laat je niet alleen kennis maken met enkele van de interesaante logo's die op goodlogo.com staan. Het geeft ook een hoop plezier, laat je concurreren met vrienden én laat je tegelijkertijd je hersenen trainen.