Bel 020 7860630 -
info@medianique.nl

WordPress

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen. WordPress bestaat inmiddels 10 jaar en er zijn meer dan 65 miljoen websites in 120 verschillende talen die gebruik maken van WordPress.

Waarom WordPress?

WordPress is een opensource platform dat bijzonder veelzijdig en gebruiksvriendelijk is. Doordat WordPress een opensource product is, deelt u in de ontwikkelingskosten, maar vooral in de vruchten die dit met zich voortbrengt. Met WordPress als CMS doet u niet onder voor grote, bekende merken. De websites van Radio 538, The Voice of Holland, NRC zijn allemaal gemaakt met WordPress. Internationaal wordt WordPress o.a. gebruikt door Harvard University, MOMA, Top Gear, The Rolling Stones, Sony & Volkswagen.

“WordPress voor veelzijdige én betaalbare sites”

Wordpress Infographic 2013

Advies op maat nodig?

Medianique en WordPress

Wij hebben bijna 10 jaar ervaring met WordPress websites en hebben meerdere succesvolle projecten in WordPress gerealiseerd. Dit loopt uiteen van high traffic evenement websites tot online shops. Medianique schrijft eigen WordPress themes en plugins specifiek voor uw wensen. Met deze technische skills kunnen wij elke wens op web gebied en CMS voor u verwezenlijken.