Bel 020 7860630 -
info@medianique.nl

Responsive Webdesign

Het web is de afgelopen jaren sterk veranderd. Gebruikte je vroeger alleen maar een desktop computer, nu gebruik je bepaalde websites misschien alleen nog maar via je tablet of mobiele telefoon. Al deze nieuwe apparaten hebben verschillende afmetingen, waarop websites, aanvankelijk gemaakt voor een desktop computer vaak slecht leesbaar of te bedienen zijn. Je kunt een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen, maar er is een alles-in-één oplossing. Responsive Webdesign.

Responsive webdesign:
website en mobiele site in één.

Responsive Webdesign

Op basis van dit principe maak je één website, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte en/of het type (touch) device. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site of web applicatie bekijkt.

Dus voor gebruik in een desktop browser de site zoals u gewend bent en voor smartphone en tablet een toegespitst ontwerp voor optimale bediening met uw vingers. Zelfs de hoeveelheid getoonde informatie of het aantal en type layout elementen kan verschillen. Tevens wordt er rekening gehouden met de beperkte snelheid van mobiele netwerken. En dat allemaal in één site die door u maar 1x hoeft te worden bijgewerkt en onderhouden.

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!