Bel 020 7860630 -
info@medianique.nl

MyRadio

“Radio die naar jou luistert!”

Eén app

De apps zien er op je iPhone of iPad precies hetzelfde uit als op je computer. Geen gedoe dus met knopjes die ineens ergens anders zitten of een applicatie die er zelfs totaal niet op lijkt. Na het inloggen kun je gelijk jouw muziek vinden, net zoals altijd. Je kunt moeiteloos overschakelen van je telefoon naar computer en verder luisteren. MyRadio draait waar jij wilt.

Sneller en persoonlijker

Voordeel is ook dat je nu je overal gebruik kunt maken van MyRadio ook sneller je eigen stations personaliseert doordat je kunt blijven liken, disliken en skippen. En terwijl je in de auto zit kun je zelf beslissen of en hoe vaak je bijvoorbeeld verkeersinformatie wil horen.

Gebruikte technieken:

  • Android SDK
  • CommonJS
  • iOS SDK
  • Java
  • Objective-C
  • Titanium
  • Underscore.js

MyRadio app

Voor de Sky Radio Group ontwikkelde Medianique de eerste en tweede generatie iPhone, iPad en Android mobiele clients voor de nieuwe innovatieve radio service MyRadio.

Medianique Technique

De MyRadio app is een uitgebreide op webservices gebaseerde app met o.a. crossfade (streaming) audio playback, diverse social network API koppelingen, Google Analytics event tracking, een interne messaging queue service en AirPlay functionaliteit.

Download hier de MyRadio app:
MyRadio iOS App Store
MyRadio Android Google Play

Altijd en overal

Bovendien maken de apps gebruik van de laatste technieken op het gebied van audiocompressie waardoor een uur naar de hoogste kwaliteit radio luisteren slechts 30MB van je bundel kost. En zodra je in de buurt van een WiFi-verbinding komt wordt deze uiteraard gebruikt. Zo kun je zorgeloos altijd en overal luisteren naar jouw eigen radiostation.

MyRadio